MK | SQ

Shoping SELANIK - çdo të shtunë

Greece Chalkidiki - prej 27.01.2018 deri 27.01.2018


Përshkrim i shkurtë për shoping turë njëditore:

> Nisja nga Tetova çdo të shtunë në ora 05:00
>Udhëtimi kryhet përmes pikës kufitare Bogorodica, aritja ne Selanik reth orës 09:30.
>Vizitë qytetit dy orë 
>Pastaj vizitë në shoping qendrën COSMOS dhe IKEA.
>Nisja nga Selaniku për Maqedoni në orën 18:00 me orën lokale.
>Aritja në orët e mbrëmjes.

> Çmimi për përson 17 €Lista e çmimeve

Price for 1 person - 17 € Rezervo
Price for 2 person - 34 € Rezervo