MK | SQ

Шопинг во Солун - секоја сабота

Грција Халкидики - од 27.01.2018 до 27.01.2018

Краток распоред на еднодневна шопинг тура :


> Тргнување од Тетово секоја сабота во 05:00 часот
> Патување преку граничниот премин Богородица, пристигнување во Солун околу 09:30h.
> Разглед на градот два часа,
> Следно-посета на шопинг центрите COSMOS и IKEA
> Тргнување од Солун за Македонија во 18:00h по локално време.Пристигнување во вечерните часови.

Ø  Цена по лице 17 € 

Листа на цени

Price for 1 person - 17 € Резервирај
Price for 2 person - 34 € Резервирај