Најдете идеално патување
STDL, Ultimate All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,041 €
Денеска заштедувате -186 €
Цена по лице од 427 €
Вкупна цена 855 €

Add To Wishlist
Crystal Waterworld Resort & Spa - Belek
Турција Белек
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,041 €

855 €

Резервирај

DBL - STDSS

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,069 €

874 €

Резервирај

DBL - STD1

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,069 €

874 €

Резервирај

DBL - STD2

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,096 €

893 €

Резервирај

DBL - STD+

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,096 €

893 €

Резервирај

DBL - STD3

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,151 €

932 €

Резервирај

2ADL - FAML

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,200 €

966 €

Резервирај

2ADL - SUIT

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

2,366 €

1,782 €

Резервирај