Најдете идеално патување
STDL, UAI, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,372 €
Денеска заштедувате -143 €
Цена по лице од 615 €
Вкупна цена 1,229 €

Add To Wishlist
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 31.03.2018

1,372 €

1,229 €

Резервирај

DBL - STDSS

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 31.03.2018

1,414 €

1,265 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 31.03.2018

1,455 €

1,300 €

Резервирај

2ADL - FAMJ

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 31.03.2018

1,821 €

1,611 €

Резервирај

2ADL - FAM

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 31.03.2018

1,973 €

1,740 €

Резервирај

2ADL - FAML

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 31.03.2018

2,076 €

1,828 €

Резервирај