Најдете идеално патување
STDL, Ultra All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 915 €
Денеска заштедувате -148 €
Цена по лице од 383 €
Вкупна цена 766 €

Add To Wishlist
Flight

Depart | XQ5155 | 06.05.2018 | Skopje - Antalya | depart at 03:05 | arrival at 06:00

Return    | XQ5154 | 12.05.2018 | Antalya - Skopje | depart at 23:55 | arrival at 02:20

Airport Transfer Bagage - Max to 23kg Return Transfer to Airport