Најдете идеално патување
Вашата резервација
Crystal Waterworld Resort & Spa - Belek
Category Check-in Room Type Board Location
06.05.2018 - 7 дена STDL Ultimate All Inclusive Турција Белек
Flight
Flight no From To Depart Arrive Date
XQ5155 Skopje Antalya 03:05 06:00 06.05.2018
XQ5154 Antalya Skopje 23:55 02:20 12.05.2018
Вклучени во вашата цена
Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси
Вкупна цена
893 €
55,387 мкд
Цените се дадени во евра додека плаќањето се врши во денарска против вредност 1 € = 62 мкд.
Имиња на патници Задолжителни полиња *
Се сложувам со општите услови на патување
Читај општите услови
Одбери начин на плаќање
Cash
Invoice
Credit Card