Најдете идеално патување
STD, ALL, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 793 €
Денеска заштедувате -138 €
Цена по лице од 327 €
Вкупна цена 655 €

Add To Wishlist
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STD

06.05.2018

7 дена

-37% важи до 28.02.2018

793 €

655 €

Резервирај

DBL - STDSS

06.05.2018

7 дена

-37% важи до 28.02.2018

848 €

690 €

Резервирај

2ADL - FAM

06.05.2018

7 дена

-37% важи до 28.02.2018

979 €

772 €

Резервирај