Најдете идеално патување
STDC, Ultra All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,358 €
Денеска заштедувате -375 €
Цена по лице од 492 €
Вкупна цена 983 €

Add To Wishlist
Maritim Pine Beach Hotel - Belek
Турција Белек
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDC

06.05.2018

7 дена

-40% важи до 28.02.2018

1,358 €

983 €

Резервирај

DBL - STDF

06.05.2018

7 дена

-40% важи до 28.02.2018

1,427 €

1,024 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-40% важи до 28.02.2018

1,496 €

1,066 €

Резервирај

DBL - STD+

06.05.2018

7 дена

-40% важи до 28.02.2018

1,703 €

1,190 €

Резервирај

2ADL - OTHER

06.05.2018

7 дена

-40% важи до 28.02.2018

2,145 €

1,455 €

Резервирај

2ADL - FAMC

06.05.2018

7 дена

-40% важи до 28.02.2018

2,186 €

1,480 €

Резервирај

2ADL - SUITJ

06.05.2018

7 дена

-40% важи до 28.02.2018

2,304 €

1,550 €

Резервирај

2ADL - FAMS

06.05.2018

7 дена

-40% важи до 28.02.2018

2,573 €

1,712 €

Резервирај

2ADL - SUITD

06.05.2018

7 дена

-40% важи до 28.02.2018

3,111 €

2,035 €

Резервирај