Најдете идеално патување
STDE, UAI, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 944 €
Денеска заштедувате -152 €
Цена по лице од 396 €
Вкупна цена 792 €

Add To Wishlist
Alan Xafira Deluxe Resort & Spa - Alanya
Турција Аланија