Најдете идеално патување
STDC, ALL, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,662 €
Денеска заштедувате -186 €
Цена по лице од 738 €
Вкупна цена 1,476 €

Add To Wishlist
Voyage Sorgun - Side
Турција Сиде
Ask