Најдете идеално патување
STDE, UAI, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 944 €
Денеска заштедувате -152 €
Цена по лице од 396 €
Вкупна цена 792 €

Add To Wishlist
Alan Xafira Deluxe Resort & Spa - Alanya
Турција Аланија
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDE

06.05.2018

7 дена

-29% важи до 28.02.2018

944 €

792 €

Резервирај

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-29% важи до 28.02.2018

972 €

812 €

Резервирај

DBL - STDP

06.05.2018

7 дена

-29% важи до 28.02.2018

1,000 €

832 €

Резервирај

2ADL - FAML

06.05.2018

7 дена

-29% важи до 28.02.2018

1,248 €

1,008 €

Резервирај

2ADL - FAMS

06.05.2018

7 дена

-29% важи до 28.02.2018

1,289 €

1,037 €

Резервирај