Најдете идеално патување
STDL, Ultimate All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 917 €
Денеска заштедувате -75 €
Цена по лице од 421 €
Вкупна цена 842 €

Add To Wishlist
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

917 €

842 €

Резервирај

DBL - STDSS

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

944 €

866 €

Резервирај

DBL - STD+

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

993 €

907 €

Резервирај

2ADL - OTHER

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,000 €

913 €

Резервирај

2ADL - FAML

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,041 €

948 €

Резервирај