Најдете идеално патување
STDC, ALL, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,662 €
Денеска заштедувате -186 €
Цена по лице од 738 €
Вкупна цена 1,476 €

Add To Wishlist
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDC

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,662 €

1,476 €

Резервирај

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,731 €

1,534 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,938 €

1,710 €

Резервирај

2ADL - FAMC

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,973 €

1,740 €

Резервирај

2ADL - FAM

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

2,387 €

2,092 €

Резервирај